Faillissementen

OPKOPER FAILLISSEMENTSPARTIJEN UIT FAILLISSEMENTEN EN BEDRIJFSBEËINDIGINGEN


Als opkoper.
Als opkoper van faillissementspartijen, bedrijfsbeëindigingen, inboedels en inventaris uit faillissementen is BREED Handelsonderneming dé partner om een faillissement mee op te ruimen. Door onze jarenlange ervaring durven wij oprecht te zeggen dat wij nagenoeg ieder faillissement aan kunnen pakken. Met voldoende opslag, eigen transportmiddelen en uiteraard de kennis om dit alles deskundig en vooral snel te kunnen doen.

Faillissement opkoop, hoe gaan wij te werk?
Voor de opkoop van een faillissement, faillissementspartij of bedrijfsbeëindiging zijn wij altijd bereikbaar. Tijd speelt een belangrijke factor bij een faillissement opkoop, daarom kunnen wij altijd snel ter plaatsen zijn om samen met u te kijken wat de manier van aanpak voor het faillissement of de bedrijfsbeëindiging moet zijn. Na goed en duidelijk overleg met u zullen wij overgaan tot het uitbrengen van een marktconform bod op uw inboedel, inventaris of goederen. Gaat u met ons bod akkoord, dan handelen wij altijd eerst het financiële plaatje af. Vervolgens doen wij de rest door het leeg te maken object altijd bezemschoon op te leveren. Uiteraard gebeurt dit alles binnen de afgesproken termijn. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Spoed ontruimingen bij een faillissement of bedrijfsbeëindiging.
Ook spoed ontruimingen om bij een faillissement een object snel leeg te maken en bezemschoon op te leveren behoren tot de optie. Bijvoorbeeld: het object moet voor het eind van de maand leeg zijn want de nieuwe huurder moet er in, of het moet dit weekend bezemschoon worden opgeleverd want er is een groot risico met diefstal. Dit is geen probleem voor ons. Wij beschikken over voldoende mensen en materieel om nagenoeg ieder faillissement snel leeg te maken, ook als de beveiliging van de goederen en objecten moet worden gewaarborgd. Voor een spoed ontruiming kunt u direct contact opnemen met ons.
© 2011 - 2022 BREED Handelsonderneming is een onderdeel van  BREED Ondernemingen B.V. 
Alle rechten voorbehouden. Geen gebruik zonder schriftelijke toestemming!

Webdesign & Ontwerp door Vince Beus Design  |  Fotografie door Vince Beus